tiistai 7. helmikuuta 2012

They have elephants in Colombo!

- Vein perheen kissat eläinlääkärille. Poikaparoilta lähti nips naps kivekset. Nyt niille joutuu levittämään kahdesti päivässä hoitavaa voidetta leikkaushaavoihin. Helpommin sanottu kuin tehty. Ne oli niin reppanoita operaation jälkeen. Hoippuivat silmät kierossa, kuin mitkäkin känniläiset täällä.

- Lupasin viedä S:n jäätelölle sillä aikaa kun kisut oli operoitavana. Ajoin kaupunkiin ja yritin löytää erästä ostoskeskusta missä olisi herkkujäätelöä. Eksyin niin lahjakkaasti, että pyörittiin kaupungilla noin tunti ennen kuin löydettiin pois. Jäi herkkujäätelöt saamatta. Eksyminen voi olla ihan hyväkin juttu. Ei kait tätä kaupunkia muuten opi kuin kulkemalla. Tällä reissulla oli myös hyvin onnellinen loppu. Meitä vastaan marssi jono norsuja matkalla temppeliin. Oli isoja fantteja ja vauvafantteja, yhteensä noin kymmenisen kappaletta. Siinä oli aika paljon vaikeuksia keskittyä ajamiseen kun pystyi vain hihkumaan: "Norsuja, norsuja!!!"

- Tänään ajaminen sujui jo huolettomammin kun vein S:n kaverinsa synttärijuhliin. Katsoin reitin tarkasti kartalta ennen lähtöä ja niinpä en eksynyt lainkaan. Sillä aikaa kun S leikki kavereiden kanssa, minä ajelin sinne tänne ja bongasin kivan paikan  nimeltä Paradise Road. Siellä myydään kauniita astioita, kynttilöitä ja taidetta. Oikein hyvä paikka tuliaisten bongaamiseen (jos minulla on rahaa semmoisiin sitten kun on aika palata). Ostin sieltä uuden astian kahvimaidolle, koska Spot(kissa) päätti eilen pudottaa edellisen lattialle maitohimoissaan. Myymälän yhteydessä oli ihana kahvio Paradise Road Cafe. Se oli pikkaisen totuttua tyyriimpi, latte ja kakkupala lähes 10€. Huhhu! Hinnasta huolimatta paikka oli huikeen hieno!

Sunnuntaisen rantareissun tulos 


Paradise Road 

Shoppailureissulta tarttui mukaan uusi paita.
Hinta n. 10€. Huomatkaa isänmaallinen väri :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti