torstai 9. helmikuuta 2012

"Sri Lanka make you thin?"

"When you come here, you fat. Now you get thin. Sri Lanka make you thin?" Nämä on näitä Kumarin hauskoja kommentteja. (Äidille suomennos: Kumarin mukaan olin lihava kun saavuin tänne, mutta nyt olen alkanut laihtua) Kumari on ainakin suora puheissaan, mutta hyviä uutisiahan tämä tarkoittaa. On pelkästään positiivista jos olen hoikistunut :) Tosin en ole itse tämmöistä vielä huomannut, mutta sivuseikkoja! Ehkäpä kuuman ilmaston pienentämä ruokahalu alkaa tepsiä.

Ratin takaa:


Paikallisliikenteen bussit täällä ovat joltain fossiilikaudelta. Varmaan joka toinen Colombolainen omistaa moottoripyörän tai skootterin. Tai siltä se ainakin ajaessa tuntuu.

Moni kuljettaa mopolla sekä vaimon että lapsen samalla kertaa.

Tämmöiset suurien puiden varjostamat tiet on ihania. Tosin ihanuutta hieman karsii se, että tämän tien varressa on joitain armeijan tukikohtia ja tien varressa seisoskelee paljon sotilaita isot kiväärit kainalossa. Aseistettuja sotilaita näkee kaupungilla aika usein muutenkin.Tätä kivikkoa ovat Colombon rannat :( Ja aallotkin käyvät liian voimakkaana uimiselle.Hommasin hyttysverkon sänkyyni. Oli vaihdettava järjestystä, että sen sai ripustettua. 
Nyt on rinsessasänky! Tämä ostos tuli niin tarpeeseen. Moskiittoperkeleet ovat mieltyneet erityisesti oikeaan käteeni ja siitä löytyykin jo kymmenittäin pistoja. Ei mikään mukava juttu, kun ottaa huomioon suuren dengue-kuumeen riskin. Siltikin olen ainoa tässä talossa, joka nukkuu verkon alla. Kumma juttu!


Keltainen saronki on viime viikonloppuna tehty ostos rannalta. Valkoinen huivi on vanha.
Tuo paita on eilinen löytö, n. 12€. Se pääsee tänä iltana testiin, kun lähden illalla kaupungille.

Yöpöytä <3

4 kommenttia:

 1. Sanna nyt loppuu se autolla ajo ja valokuvaaminen yhtä aikaa! Ei vaikuta yhtään turvalliselta toiminnalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks se ollut niin että vain kännykän käyttö ja ajaminen samaan aikaan on kielletty? Ja juopuneena ajo? :D Ok,oot oikeessa!

   Poista
 2. Joo hyvä että nukut ton verkon al. Miun setä oli joskus Brasilias työmatkal ja sai siel sen dengue-kuumeen. Hengenlähtö ei ollu kaukana. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, en todellakaan halua kokea sitä kuumetta. Valitettavasti mun veri maistuu liian hyvin näille hyttysille.

   Poista