lauantai 11. helmikuuta 2012

Paska taksi ja ihana baari

Eilen perjantaina minulla ei ollut muita velvollisuuksia kuin hoitaa S: koululle. F ja S lähtivät myöhemmin päivällä Singaporeen ja jättivät talon minun temmellyskentäksi, koko viikonlopuksi! Oli aika leppoisat oltavat täällä :) Loikoilin altaalla Coronan kera ja täytin ristikoita.

 Tiger halusi rakkautta


Kumari antoi minulle eilen lahjaksi nämä korvakorut.
Ihan rihkamaa ovat, mutta tosi nätit.
Lainasin F:n rantahattua. Luulin että näytän ihan Jennifer Lopezilta siellä altaalla, 
mutta tämähän muistuttaa enemmän Johanna Tukiaisen lomakuvia. Joskus viiden jälkeen lähdin jo kaupungille, kun olin niin nälkäinen. Tilasin taksin ja sepä olikin virhe. Mun kohdalle sattui surkea kuski. MINÄ jouduin opastamaan sitä ja näyttämään kartasta reittiä. Kuski pysähtyi kolmesti kysymään muilta tietä. En tiedä oliko hän lukutaidoton tai jotain. Matkan hintakin oli parisataa rupiaa enemmän kuin olisi pitänyt olla, koska heppu tietysti ajoi väärää reittiä. Vähän kiehui. Sanoin tyypille että opettelee kunnolla tiet ja kartat niin kyllä se siitä :D

Rimpsalle lähdössä 


Kaupungilla hengasin ensin jonkin aikaa meren lähettyvillä vaikka näyttävää auringon laskua en saanutkaan. Sitten otin tuktuk-kyydin ja pyysin viemään intialaiseen ravintolaan. Semmoinen löytyikin ihan läheltä. Sen ravintolan vessassa ei muuten ollut paperia lainkaan. Pelkät käsisuihkut. Se oli ihan mielenkiintoista...
Ruoka siellä oli tosi hyvää. Tulista! Alkoholia eivät myyneet lainkaan. Eikä siellä soinut musiikki ja ravintolan tilat oli hyvin pelkistetyt. Eli ainostaan ruuasta voi antaa pisteet paikalle.

Ruokailun jälkeen menin F:n suosituksesta Breeze Bariin. Ja hyvä että menin, upea paikka. Se on valtavan hotellin sisäpihalla uima-altaan vieressä. Siellä oli livemusaa ja ystävällinen henkilökunta. Kuvia ei valitettavasti löydy, kun en yksinään kehdannut alkaa niitä räpsimään. Eikä minun kameralla hämärässä mitään hyviä kuvia saakkaan. Baarissa olin alkuun ihan yksinäni ja yritin bongailla sen näköisiä ihmisiä, että uskaltaa mennä juttelemaan. Sitten kun siirryin baaritiskille istumaan juttelua syntyi ihan luonnostaan. Tapasin työmatkalaisia mm. Saksasta, Turkista ja Englannista. Monet ovat tulleet Colomboon muutaman vuoden työkomennukselle. Mm. turkkilainen kertoi olevansa ison teefirman vientibisneksiä hoitamassa. Saa kuulemma juoda teetä kyllästymiseen asti päivittäin. Nuori Saudi-Arabialainen sanoi olevansa lyhyelle liikematkalla. Hänen suuri unelmansa on päästä opiskelemaan Ruotsiin yliopistoon. Kyseli kovasti myös Suomen yliopistoista, mutta mitäpä minä niistä tietäisin. Korkeakoulun kasvatti. Siinä oli sitten sekalainen joukko juttukavereita. Minut kutsuttiin mukaan illastamaan porukan mukana tänään lauantaina. Taidan mennä, koska uudet kontaktit ovat todella tervetulleita. Olisi huippua jos saisi ihan kavereitakin :)

Kunnon auringonlaskua ei eilen näkynyt, kun oli niin pilvistä.

Vielä olisi monta juttua perjantaina nähdyistä ja kuulluista jutuista, mutta nyt on jo kiire suihkuun. Palataan!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti