maanantai 2. huhtikuuta 2012

Mustelmia ja poppihöperöksi muuttumisen uhka

TADAAA!

Tämä on hulavanteen pyörittelyn tulos!! Aiemmin mustelmat olivat pienempiä ja huomaamattomampia, mutta perjantaina pyörittelin vannetta vähän pidempään. Lauantaina kun menin suihkuun ihan säikähdin, että heeetkinen... mikäs jälki se tämä on. 

Mount Lavinia Hotel

Lauantaina tutustuin V:hen, intialaiseen muotisuunnittelijaan joka työskentelee Colombossa. Kävimme päivällä lounaalla Colombossa ja illalla menimme Mt. Laviniaan. Mt. Lavinia on Colombon eteläpuolella. Viihtyisä alue meren rannalla on tunnettu erityisesti sen vanhasta Mt. Lavinia hotellista. Biitsi ei ole Sri Lankan parhaimpia, mutta turisteja näkyi paljon silti. V esitteli minulle suosikkipaikkansa Buban, ravintolan hiekkarannalla. Paikka muistutti Hikkaduwan baareja, musiikki oli hyvää ja olut kylmää. Erikoista paikassa oli se, että sinne päästäkseen oli ylitettävä junaradat. Ei mikään paras paikka siis lähteä örveltämään, kun paluumatkalla saattaa jäädä junan alle!

 V
V on ollut Colombossa pari kuukautta ja palaa Intiaan pian. Hän on tullut tulokseen, ettei halua enää työskennellä täällä, koska srilankalaisten kollegojen käytös ja työmoraali on ollut sietämättömän alaluokkaista. V (kuten moni muukin täällä kohtaamani) sanoi, ettei halua palata Sri Lankaan, kunhan pois pääsee. Sanoin hänelle, että itse palaisin mielelläni saarelle lomailemaan. V oli epäileväinen ja sanoi kysyvänsä mielipidettäni uudestaan parin kuukauden päästä :D Saa nähdä muuttuuko mieli! Epäilen! Intiaa V hehkutti suurin sanoin ja vakuutteli, että minun pitäisi muuttaa Delhiin töihin, koska se on uusi "mahdollisuuksien kaupunki". 

V vaikutti olevan ihan mukava seuralainen. Juteltiin paljon matkailuun liittyvistä asioista ja vertailtiin kokemuksia eri kansallisuuksien ominaisuuksista. Tultiin siihen tulokseen, että brittien huumori on parasta ja ranskalaisten kanssa saman aaltopituuden löytäminen on vaikeaa :D Puhuttiin myös uskonnosta, luonnonsuojelusta, ruuasta... ja tosiaan siitä, että mikä Sri Lankassa mättää ja mikä täällä on hyvää.V:n koira Cupid (lempinimeltä Womanizer :D ) on entinen lääketeollisuuden koe-eläin. Sillä on sydänvika ja korvassa sarjanumerotatuointi muistona kovista vuosista. Aikamoisen hienoa minusta, että V on antanut tälle koiralle uuden onnellisemman elämän. 

V kertoi muuten hirmuisen tarinan Mumbaista. Ranskalainen mies oli matkustanut sinne työasioissa ja erehtynyt ottamaan pimeän taksin lentokentältä. Taksikuski oli piessyt ja ryövännyt ranskalaisen passia ja rahoja myöten. Ranskalainen ei osannut englantia tai muita kieliä. V:n mukaan mies oli elänyt Mumbaissa KAKSI vuotta kerjäämällä, kunnes englantilainen ranskaa taitanut mies oli bongannut tämän kaupungilla ja vienyt viranomaisten puheille. Kuulostaa liian älyttömältä ollakseen totta...

V:n kanssa hengailtuani kävin vielä Breeze baarin terassilla Colombossa vetämässä myöhäisen illallisen. O tuli seuraksi, mutta tyytyi oluen juomiseen. Olipa viehättävä näky, että pelkästään minun edessä oli valtavat mätöt ruokaa. Se oli muuten tarkkaan ajoitettu ruokailu, koska kun sain viimeisen haarukallisen evästä suuhuni alkoi sataa ja se sade muuttui hetkessä kaatosateeksi.

Breeze Barin sedät työssään. Musiikkihommia...

Kuuntelen päivittäin radiota autossa. Kanava TNL Sri Lanka on osoittautunut parhaimmaksi. Siellä soi listahitit toisensa perään MUTTA tulee sieltä välillä kunnon helmiäkin. Kanavalta olen kuullut pariin kertaan myös Rasmusta ja HIMiä, wöy! Harmittelen, kun en ottanut mitään levyjä Suomesta mukaan. Toimisi muuten aivan valtavan hyvin vaikkapa Stam1na kun tuolla sekopäiden keskellä ajaa! Pomolla on onneksi hyvä musiikkimaku ja lainasin autoon levyhyllystä Bob Marleyn, Gorillazin ja Red Hot Chili Peppersien tuotantoa. Toimii!

Kuuntelen musiikkia Zenillä kuntoillessa ja uima-altaalla (siinä on yllättävän hyvä kaiutin). Välillä myös jos ei uni tahdo tulla. En vaan ole jaksanut vaihtaa musiikkia soittimeen ja samat biisit rallattaa päivästä toiseen. Niitä biisejä ei sitten ehkä pysty neutraalisti enää Suomessa kuuntelemaan, kun tulee vain tropiikki mieleen.

Tänään kun kokkailin illallista kuulin tämän biisin ekan kerran. Kukapa olisi uskonut, että vanha setä Bryan Adams lähtee veivaamaan vielä tanssimusaa?!!

Noh, odotan kuitenkin jo että pääsen tätä jonnekin clubille tanssahtelemaan. Pitkään aikaan en ole ollut tanssimisesta innostunut, mutta Sri Lankassa olen kyllä joraillut ihmeen paljon. Kait se täällä innostaa enemmän tanssimaan, kun on muutenkin sellainen olo että "Dude, mä olen Sri Lankassa! Nyt nautit joka hetkestä, kun vielä voit!".

Tähän olen ihan koukussa enkä edes tykkää kummoisemmin hiphopista tai rapista.Ja tämä biisi se on kuunneltu moneen kertaan ja vieläkin ihana...


Mutta apua, tuleeko minusta ihan poppihöperö täällä. Uhkaavasti siltä vaikuttaa. En ole yhtään seuraillut mitä Suomen soittolistoilla tällä hetkellä hehkutetaan, mutta jos joku siellä ruudun toisella puolen haluaa valaista, niin kiva! Saa laittaa linkkiä uusista hyvistä biiseistä, varsinkin kotimaisilta pop/rock/metalli-musiikkia edustavilta bändeiltä Joka keväinen harrastukseni on ollut myös seuraavan kesähitin arvailu, joten kun hyviä/huonoja ehdokkaita alkaa radiossa soida linkittäkää minulle, KIITOS!


Ja lopuksi vielä poikaystäväni Tiger komeimmillaan:

Näyttää yhtä söpöltä, kuin poikaystäväni Suomessa :)

3 kommenttia:

  1. Ei sitä tartte arvailla, uusin kesähitti eli armoton ja kamala renkutus on Elokuun Soudellaan... Olet varmaan kuullut? :)

    VastaaPoista
  2. Olen kuullut sen. Mutta eikös se ole soinut jo pitkän aikaa? Johan siihen ehtii kyllästyä kesään mennessä.

    VastaaPoista
  3. Luultavasti, mutta kyllä se varmaan soi vielä silloinkin... :) Eihän noista pääse eroon. Apulannalta ilmesty muuten uusi levy, se zombibiisi on vallan hyvä!

    VastaaPoista