lauantai 28. huhtikuuta 2012

Ilon ja surun lauantai

Hyvää viikonloppua ystäväiseni! Täällä se alkoi rauhallisissa merkeissä. Eilen perjantaina S:llä oli kaveri kylässä leikkimässä. Olin kiva hoitotäti ja paistoin pojille pannukakkuja. Niistä on tullut jo "Sanna's famous pancakes!" Bongasin perusreseptin netistä ja fixailin sitä vähän omaan makuun. Olen mm. korvannut maidon osuudesta puolet kookosmaidolla (koska satun olemaan kookoshirmu) ja ai että tulee hyviä räiskäleitä! Illalla katsottiin S:n kanssa Hain tarina-leffaa. Valitettavasti dvd-soittimessa on jotain häikkää. Se antaa katsoa leffaa ehkä vartin verran ja sitten se sammuu. En ymmärrä missä vika! Ei sitten katsottu leffaa ihan loppuun asti, kun meni hermo siihen, että pitää jatkuvasti kelata kohtaan mihin oltiin jääty, kun kone on taas simahtanut. Myöhemmin tehtiin S:n kanssa paperilennokkeja ja kisattiin kumman koneet lentää pidemmälle. Se oli kivaa niin kauan kunnes S:n hermo meni. Olin valitettavasti onnistunut tekemään lyömättömän hyvän lentskarin :D


Video on huonoa laatua, mutta oli pakko laittaa silti. Omistettu Marjukalle <3

Tänään F palasi reissultaan. F on ollut matkoilla kolme viikkoa ja kaksi näistä viikoista vietin S:n kanssa kahden. Oli tosi kiva saada pomo takaisin Colomboon. Vielä pari kuukautta sitten olisin ollut aika kauhunsekaisissa tunteissa F:n paluusta, koska meillä ei vaan kemiat natsannut yhteen, ei sitten ollenkaan. Tunsin oloni ihan lattiarätiksi täällä välillä. Oli jatkuvasti olo, etten osaa tehdä mitään oikein. Yritin pitää silloin pahan mieleni piilossa, mutta kyllähän se paha olo lopulta paistaa läpi. F huomasi, ettei kaikki ole kunnossa ja käytiin sitten pitkä keskustelu siitä miten asiat voisivat olla paremmin... Ja nyt asiat todellakin on paremmin. Ymmärrän F:n toimintaa paremmin ja kestän töksäytykset kun tiedän, ettei hän tarkoita pahaa karkeasta ilmaisustaan huolimatta. Nykyisin tunnen olevani enemmän osa "perhettä" niin kuin au pairin hommassa lienee tarkoituskin. Eli jee, pomo on tullut takaisin! Tosin F ja S lähtivät tänään jo aamupäivästä reissuun, kohti etelän rantsuja. Kaksi viikkoa on ollut pitkä ero äidille ja pojalle, joten he lähtivät nyt viettämään laatuaikaa. Tämähän tarkoittaa sitä, että minulla on ihan oma vapaa lauantai täällä! 


Kirjoittelin viimeksi lähestyvästä Shaggyn konsertista. Pomolla oli lippu keikalle, mutta nyt kun se päätti lomailla ennemmin poikansa kanssa (hieno päätös!), minä sain lipun! Tänään on sitten harvinaisen erilainen lauantai Sri Lankassa, kun pääsen tsekkaamaan millä tavalla suurtapahtumat täällä hoidetaan. Pääsen jammailemaan livenä itse Mr. Boombasticin tahtiin! Mulla ei varsinaisesti ole seuraa tällä keikalla, mutta F:n kaverit joiden kanssa sen piti keikalle mennä ovat siellä, joten enköhän lyöttäydy heidän seuraan siellä. Tällä hetkellä täällä on vielä aurinkoista ja toivon, että aurinko jaksaa möllöttää ihan iltaan asti, koska jos alkaa sataa, koko tapahtuma saattaa peruuntua. Pakkaan kameran mukaan. Tiedä jos kävisi niin hyvä munkki, että kävelisi itse Shaggy vielä tänä iltana vastaan ;)

Petrolin värinen satiinipusero ja musta söpö "toimistopaita", viimeisimpiä hankintoja.


Jos jotain hyvää, niin jotain huonoakin tässä päivässä. Meidän rakas Tiger-kissa on kadonnut. Huomasin kissan poissaolon aamulla kun laitoin kissoille raksuja kulhoon. Yleensä molemmat kissat ovat jo herätessäni odottamassa oveni takana, että nousen laittamaan heille ruuan. Tänä aamuna oven takana oli vain Spot, eikä Tigeria näkynyt vieläkään vaikka ruoka oli kaadettu kulhoihin. Etsittiin S:n kanssa kaikki paikat, mihin Tiger olisi saattanut mennä nukkumaan, mutta ei sitä vaan löytynyt. Nyt toivotaan hartaasti, että se on vain lähtenyt pienelle seikkailulle ja palaa pian kotiin. Kissat ovat S:lle kaikki kaikessa ja teki niin pahaa katsoa huolen kasvavan pojan kasvoilla. Oma mielikin on ollut ihan maassa koko päivän, kun on pelännyt pahinta. Onko varaani tai kotka napannut Tigerin? Onko se jäänyt auton alle? Se on niin ihana ihmisrakas kissa! Tule kotiin Tiger! Meillä on ikävä!

:'(

Ikimuistoista Shaggyn keikkaa odotellessa ja kissan kotiinpaluuta toivoessa,
 kaikkea hyvää teille, ADIOS!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa keikkaa sulle! Toivottavasti tosiaan Tikru löytyy!

    VastaaPoista
  2. Sun blogi on mahtava! On ihanaa lukea au pairin arjesta muuallakin kuin niissä tavallisimmissa paikoissa (esim. USA). :) Hyvää keikkaa sulle ja toivotaan kisuliinin palaavan pian kotiinsa!♥

    VastaaPoista