perjantai 20. huhtikuuta 2012

Hairy Pooper ja vodkahuijaus

Au pairin sekalaiset ajatelmat perjantailta jolloin ei päässyt tuulettumaan....


- "Yksinhuoltajan" arkea Sri Lankassa. F on työmatkalla ulkomailla. On ollut jo viikon ja on vielä toisenkin. Minä olen kotosalla S:n kanssa ja pyöritän arkea. Viikonloputkin menee siis jumissa kotona. Sen verran ovela olin, että järjestin S:lle yökyläilyn huomiseksi. En välttämättä edes lähde kaupungille hummaamaan, mutta saanpahan ainakin itselleni yhden päivän omaa aikaa. S on yllättävän kivasti käyttäytynyt äitinsä poissaolosta huolimatta. Pari kertaa on saanut ärähtää ihan kunnolla ja lahjonta & kiristys on tullut välillä tarpeeseen. Ei siltikään sellaista tappelua ja mielenosoituksia ole tullut niin kuin pelkäsin. Veikkaanpa, että F on käskenyt S:n totella minua kiltisti :D


- Aikuispöksyjä! Sellaisia ostin kahdet tänään!! Tuumasin, että täällä jos missä kannattaa tehdä erilaisia vaatehankintoja, hinnat kun on huokeita. Ostin yhdet harmaat ja yhdet mustat housut joilla kehtaa mennä vaikka työhaastatteluun tai juhliin. Maksoivat yhteensä n. 1700rp eli 10€. Ei paha! Mikä ihmeellisintä, housut eivät ole minulle liian pitkiä, mikä on aina ollut yleisin ongelma housuostoksilla. Pituus vaikuttaisi olevan juuri hyvä korkokenkien kanssa. Yritin eilen shoppailla housuja eräässä toisessa kaupassa ja parit hyvät ehdokkaat löytyikin, MUTTA kun lähdin etsimään sovituskoppia sellaista ei koko kaupasta löytynytkään. Vähän siinä tuohduin, että mikäs hiton vaatekauppa se sellainen on missä ei sovituskoppia ole?! Myyjältä sain vastuksen "Onhan meillä 3 päivän palautusoikeus". Onpas hirvittävän kätevää ostaa vaatteita kotiin asti sovitukseen.



- Menin yksi päivä ostamaan tennispalloja (koska meidän piti pestä peitto (koska Spot-kissa oli vääntänyt tortut S:n peitolle)). Menin ensin etsimään palloja tavaratalosta jossa myydään kaikkea mahdollista... paitsi tennispalloja. Kysyin vartijalta kaupasta poistuessani, että mistähän näitä tennispalloja voisi löytyä. Mies osoitti tien toisella puolella olevaa kirjakauppaa, että tuoltahan niitä saa. Daah! Ajattelin, että nyt ei setä ihan englantia tainnut ymmärtää, mutta menin kuitenkin kyseiseen putiikkiin. Epäröiden oven raosta kysyin myyjältä, että ei heillä vaan sattuisi tennispalloja olemaan. "Yes, we have!!" Onko tämä joku maailman luonnollisin asia myydä tennispalloja kirjakaupassa? Ihme homma :D


- Ollaan S:n kanssa katseltu Harry Potter-elokuvia. S on ihan fiiliksissä niistä ja osaa jotain loitsujakin ulkoa. Minun mielestä ne on pikkuisen turhan jännittäviä elokuvia 8-vuotiaalle, mutta jos se on F:n mielestä ok niin sitten se on. Minulla ei ole koskaan kehittynyt intohimoista suhdetta Pottereihin kirjoina tai muutenkaan. Katsoo noita silti paremman tekemisen puutteessa. Annettiin Spotille uusi lempinimi Hairy Pooper elokuvien innoittamana (samainen kissa joka paskoi peitolle ja on aika haisuli muutenkin!).


- Meidän talous on ollut yli viikon ilman vedenpainetta. Vesipumppu hajosi ja vettä on tullut vain pienenä liruna hanasta. Sen verran, että on juuri ja juuri pystynyt peseytymään, mutta esim. pyykinpesu ja vessan vetäminen on ollut hankalampi juttu. Tänään vihdoinkin, monen päivän kiroamisen ja kinuamisen jälkeen meille saatiin uusi pumppu! Voi onnea! Miten riippuvainen sitä onkaan vedestä.

- Eräs ilta pari viikkoa sitten (?) olin Breeze Barissa ja huomasin mielenkiintoista toimintaa baarin takana. Baarimikolla oli kaksi pulloa vodkaa: lähes täysi Finlandia ja miltei tyhjä Smirnoff. Ja mitä teki baarimikko? Tyhjensi tietysti Smirnoffin Finlandiaan!! Eli täällä jos tilaat vodkan, et tiedä mitä vodkaa juot :D Ei itseä juuri liikuta, kun en kyseisestä alkohoolista välitä, mutta onhan tuo nyt aika mautonta toimintaa :D Viiden tähden hotellin baarissa! Onkohan niillä alunperinkään ollut Finladiaa tai Smirnoffia? Jos ne vaan tayttää samoja pulloja uudestaan halvemmalla paikallisella?

- Colombon sää on nyt hanurista. Sadejakso on alkanut ja vettähän tulee päivittäin. Sade alkaa yleensä illalla ja jatkuu läpi yön. Päivisin on vain tukalan kuuma. Sateen hyvänä puolena on ilman puhdistuminen. Muutoin kaipaan aurinkoisia ja kirkkaampia päiviä. Toivottavasti niitä vielä riittää. Täytyyhän mun hankkia syvä rusketus pintaan ennen kotiin paluuta!

- Mr. Boombastic eli Mr. Lova Lova eli Shaggy konsertoi Colombossa kuun lopussa!! Täällä harvemmin mitään esiintyjiä käy, joten tämä on kova juttu! Harkitsen kovasti konsertin tsekkaamista. Kokemus se olisi sekin. F on menossa kavereidensa kanssa myös, joten en ole vielä varma joudunko olemaan kotona S:n kanssa. Enpä muuten edes tiennyt, että Shaggy vielä musahommissa heiluu :D




Rattoisaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti