torstai 10. toukokuuta 2012

I got jukebox tears under turquoise skies


Olen aivan totaalisen rrrrakastunut tähän biisiin <3

"But hey it's alright 
I got jukebox tears and stones for eyes 
Hey it's alright
I got jukebox tears Under turquoise skies..."Torstaita tyypit! Ihana tajuta, että viikonloppu on taas ihan tuossa noin tuloillaan. Sitä ei ole ihana huomata, että minulla Sri Lankan päivät ne vaan vähenee. Se on nimittäin semmoinen juttu, että paluu Suomeen koittaa ensi kuun alussa. Voi surku :'( Älkää ymmärtäkö väärin, mielelläni nään taas ihanat ihmiset siellä kotona ja vietän kesää Suomessa, mutta onhan tämä "paratiisisaari" vaikea jättää taakseen. Nyt siis ilo irti viimeisistä viikonlopuista. Kysyinkin jo pomolta, että eihän minua tarvita viikonloppuna?! Onneksi ei, voin mennä miten huvittaa.

Enää ei taida olla rahaa/aikaa lähteä rantaviikonloppuja viettämään. Ellei sitten löydy kaveria mukaan kuluja jakamaan. Se on ihan ok. Menee tämä viimeinen kuukausi Colombossakin. Vielä riittää nähtävää ja tietysti haluan viettää aikaa niiden muutamien mukavien ihmisten kanssa joihin olen onnistunut täällä tutustumaan.Tapasin eilen uuden ihmisen, Sinin. Suomalaista seuraa, jee! Harmi että meidän tiet kohtasivat vasta nyt, kun minulla on enää vähän aikaa täällä jäljellä. Parempi silti myöhään, kuin ei milloinkaan. Käytiin In on the Green-pubissa osallistumassa pubivisaan. Ei pärjätty erityisen hyvin visailussa. Siellä oli ihan mielettömän kova taso, eikä ne kysymykset olleet edes mitenkään erityisen helppoja. Noh, pääasia oli koko illassa Sinin tapaaminen ja hän vaikutti oikein kivalta tyypiltä. Olipa outoa puhua suomea pitkästä aikaa. Meinasin jatkuvasti alkaa höpöttämään englanniksi :D Sitä on jo niin tottunut siihen. Sinin kanssa treffataan uudelleen lauantaina oluen äärellä ja ensi viikolla voisi mennä taas kokeilemaan onnea visailussa. Tuo In on the Green on muuten aikas mukava paikka käydä oluella. Vaikka siellä on vain muutaman kerran käynyt, ihmiset jo muistaa ja tulee vaihtamaan kuulumisia. Tulee kotoisa fiilis :)


Asiasta toiseen... Minun työnkuvaani kuuluu maksaa palkkio mm. puutarhurille tehdystä työstä. Tällä hetkellä me maksamme puutarhurille 800rp päivästä (3-5 tuntia työtä). Se on alle 5 euroa! Harmittaa ihan hirveästi ojentaa miehelle niin pieni summa rahaa, hikisestä fyysisestä työstä. Puutarhuri ilmoittikin ettei halua enää työskennellä niin pienellä palkalla ja vaatii nyt korotusta. Se olisi sitten minun homma neuvotella F:n kanssa josko palkkaa voisi vähän nostaa. Tiedustelin ihmisiltä ja muualla puutarhureille tosiaan maksetaan suurempaa palkkaa. Saa nähdä miten meidän puutarhanhoidon käy jos pomo ei suostu korotukseen... Haravoin muuten eräs päivä, kun puutarhuria ei näkynyt paikalle. Tunti haravointia ja olin päästä varpaisiin hien kastelema. Aavistuksen raskaampaa tuo pihojen rapsuttelu tropiikissa. Ja siitähän tuli kunnon show, kun taloudenhoitaja Kumari ja vartija tuli ihmettelemään viereen "Sanna, what are you doing?!!?" He eivät ole tottuneet näkemään valkoihoisia fyysisessä työssä.


Nyt kun tämä Sri Lanka experience alkaa vedellä viimeisiään, täytynee tänne blogin puolellekin tehdä jonkinlaista koontia kokemuksista. Ehkäpä myös matkavinkkejä? Vinkkejä aupaireille? Jos on jotain toiveita tulevien postausten suhteen, saapi ilmoitella.

Have a beautiful day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti