tiistai 19. kesäkuuta 2012

Suomessa taas

Terveiset lempikuppilani kulmapöydästä! Vihdoinkin on sopiva hetki kirjoittaa viimeisestä illastani Sri Lankassa ja kotimatkasta.


Perjantaita vietettiin siis läksäriteemalla. Mitään varsinaisia juhlia ei ollut, mutta kuitenkin... Ensin menin Galle Face hotellin terassille. Se on Colombon suosituin paikka auringonlaskun ihailuun. Nyt ei valitettavasti sää ollut suosiollinen ja pilvet peittivät shown. Mukavasti silti merituuli tuiversi tukassa ja palmut huojuivat ympärillä... kyllä siellä kelpasi drinksua ottaa. Istuttiin isolla porukalla ja höpistiin lastenhoidosta (uskomatonta, että minullakin on jotain annettavaa tähän keskusteluaiheeseen), Colombon työllisyystilanteesta, edellisillan juoruista.... kaikenlaista.
Terassilta siirryin toisten kavereiden seuraan Breeze Bariin. Pomokin oli siellä, mutta enemmän oltiin omissa porukoissamme. Syötiin vähän snäksejä ja hassuteltiin. Viimeistä kertaa sain nautiskella tuon ihanan allasbaarin rennosta tunnelmasta ja hyvästä tarjoilusta.
Lyhyen Breeze-visiitin jälkeen palasin Galle Face hotellille, mutta tällä kertaa In on the Green-pubin puolelle, minne muu seurue olikin jo siirtynyt oluen äärelle. Pääsin siinä itsekin hörppimään keskiviikkona voitettuja visailuoluita. Pubissa oli oikein riemukas meininki. Livemusiikki saa ihmisiin aina vipinää vaikka nämä muusikot soittaakin aina samat biisit joka ilta.


Kaverit yllättivät minut pubissa hienosti. Sam joka siellä sinä iltana lauloi ja soitti kitaraa kuulutti mikrofoniin, että meillä on täällä Sannan läksärit menossa. Sitten se omisti minulle parit biisit siinä ja kaverit nostivat baarin piilosta minulle täytekakun eteen. Tosin siinä kakussa lukin "Happy birthday!", mutta ehkä se oli ainoa mitä hotellin valikoimasta siihen hätään löytyi :D Nam, oli hyvää! Ja oli ihana yllätys, kikattelin kuin pikkutyttö, että ei voi olla totta miten ihania tyyppejä! Vaikka ollaan tunnettu hyvin vähän aikaa ja silti minulle ollaan näin kivoja!In on the Greenissä tuli vietettyä piitkä tovi oluiden ja yhteislaulun (huudon?) merkeissä. Pubista lähdettiin sitten clubbailemaan. Tanssin ihan hikipäissäni, kirjaimellisesti viimeistä päivää/iltaa aamuun asti. Jalkoja pakotti ja hiestä märät vaatteet oli kuvottavat, mutta oli vaan pakko saada tanssia. Clubi sulki joskus kuuden aikaan aamulla. Meidän porukalla oli vielä virtaa, niin mentiinpä sitten jatkoille Galle Face hotelliin :D Hotellilla juhlittiin vielä pari tuntia ja sitten pitikin lähteä kotia kohti kun aurinko nousi häiritsemään menoa... Kivoja muistoja jäi viimeisestä juhlaillasta Sri Lankassa. Missään vaiheessa en ollut liian tuiterissa niin muistaakin kaiken :)


Lauantaipäivä olikin sitten haikeuden haikeus. Talo tuntui tyhjältä, koska S oli jo lähtenyt reissuun. Pelkästään minä ja F talossa. Löhöiltiin pienessä krapulassa tv-huoneen sohvilla ja katsottiin elokuvia. Tilattiin epäterveellistä ruokaa ja naureskeltiin kaikkia kommelluksia mitä näihin neljään kuukauteen on ehtinyt mahtua.
Pakkaaminen oli yhtä kidutusta. Pelkästään se tavaroiden karsiminen ja änkeminen matkalaukkuun oli jo työlästä. Sitten tietysti saattoi vähän pistää itkettämäänkin "oman huoneen" tyhjentäminen ja hyvästeleminen. Kumari tuli välillä katsomaan minun pakkaamistani ja sitten itkeä vollotettiin yhdessä :D Illalla F meni nukkumaan, koska hänen lentonsa olisi vasta aamulla. Minun lento oli yöllä, joten jäin valvomaan. Epäilin, että F ei ainakaan ala hyvästeissä itkemään, mutta väärässä olin. Itkettiin ja halattiin ja F lupasi, että saan milloin tahansa mennä kyläilemään mikäli Sri Lankaan päätän vielä palata.

Niisk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti