tiistai 10. tammikuuta 2012

They have sharks too!!!

Kohteeseen ennalta tutustumista, osa 38

Pari päivää sitten jo googlettelin Sri Lankan elukoita, kun tajusin että siellähän on varmaan ihan mukavasti esim. käärmeitä.  Ja kyllä vaan, niitähän riittää kaikissa väreissä ja muodoissa. Hyönteisistä en löytänyt niin kattavaa juttua, onneksi.



Viime yönä kun en saanut unta, iski mieleeni että jumaleissön siellä meressäkin varmasti polskuttelee muitakin kuin minä. Niin kuin vaikka haita. Taas googlettamaan, että kuinka hyvin haikalaset viihtyy niillä huudeilla. Jollakin sivulla sanottiin, että noin 60 eri sorttia haita uiskentelee niissä vesissä. Saattaa vähän sydän hakata jos lähden sitä snorklausta harjoittelemaan :D



Hait on ehdottomasti yksi kiehtovimmista eläimistä. Ne on ollut olemassa meitä ihmisiä paljon kauemmin, upean näköisiä, ne on täydellisiä ympäristössään.... Ehdottomasti vastustan haiden pyytämistä niiden evien takia ja lupaan olla syömättä haisoppaa!



YouTubesta olisi löytynyt parit ikävät teurastusvideot Sri Lankan kalatorilta, mutta laitan teille mielummin tämmöisen iisimmän kalastusvideon, minkä joku turisti varmaankin joskus kuvannut.





Jos ja kun kohtaan siellä näitä eläinkunnan ihmeitä, seuraa aivan varmasti perinteinen huutoreaktio ja sen jälkeen ylösalas hyppelyä. Mutta kun siitä reaktiosta on päästy yli, pääsee sisäinen utelias lapsi valloilleen. Sitten ihastellaan, tutkitaan ja sörkitään :D

(kuvat: weheartit.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti