perjantai 13. tammikuuta 2012

Hankintoja reissuun


Ei varmasti montaa juttua ole, mitä en periltä voisi ostaa. Pelaan nyt kuitenkin varman päälle ja ainakin aloitan näillä tutuilla tuotteilla ja ostan sitten tarpeiden mukaan periltä lisää. Sen käytännön vinkin kyllä sain, että menkkajutut kannattaa ostaa Euroopan puolelta, koska paikalliset ei kuulemma ole niin hyvää laatua. Vielä muutamia pikkujuttuja vielä hankintalistalla. Mm. apteekista särkylääkettä ja vatsalääkettä. Sehän voi olla, ettei vatsa ihan siitä vain totu Sri Lankan curreihin ja bakteeritasoon. Salmiakkia ehdottomasti mukaan!

Sokkarin kempparissa kerroin myyjälle, että kaukomaan reissua on luvassa ja että en halua paksua meikkivoidetta siellä käyttää, mutta vähän peittävyyttä tarvitaan kuitenkin. Myyjä ohjasi minut samantien tämän uutuustuotteen luokse. Garnierin Miracle Skin Perfector on kevyesti peittävä ja ihon sävyjä tasoittava, sisältää C-vitamiinia ja mikä parasta, aurinkosuojan.


Ensimmäisen testauksen jälkeen olen jo tyytyväinen ostopäätökseeni. Voide on sen verran kevyttä, ettei se välttämättä vaadi edes kosteusvoidetta alle. Tositoimissa voide pääsee vasta oikeasti koetukselle ja testiin. Miltä se näyttää sitten kun iho on ruskettunut? Pitääkö aurinkosuoja vai palaako naama?

Huomatkaa voidepurkin alla makoileva kirje Autoliitolle. Hankintoihini kuuluu myös kansainvälisen ajokortin anominen, jotta voin "huoletta" körötellä sielläkin.

Hoidettavien asioiden listalla kummittelee vielä:
*rokotukset
*äänestäminen
*pakkaaminen
ja pari muuta pikkuista juttua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti